Site icon Kreatif CV

Mesleklere Göre Kreatif CV Örnekleri

Mesleklere Göre Kreatif CV Örnekleri

İçerik Bilgisi

CV örnekleri kelimesi son yıllarda kullanıcılar tarafından arama motorlarında araştırılan önemli başlıklar arasındadır. Bu aramaları yapan kullanıcıların büyük çoğunluğu iş arayan veya iş değişikliği düşünen adaylar tarafından yapılmaktadır. CV hazırlamak iş arama sürecinin başlangıcı olması sebebiyle iş arayan adaylar kendileri için en doğru cv örneklerini belirlemek için araştırma yapma gereği duyarlar. Bu yazı dizimizde sizler için özel hazırladığımız Kreatif CV Örnekleri başlığında düzenledik.

Kreatif CV Örnekleri ve Öne Çıkan Özellikleri

2016 yılından beri geliştirdiğimiz Profesyonel Kariyer Hizmetlerimizde yüzlerde adayın kariyer öyküsüne ortak olduk. Profesyonel CV Hazırlama, LinkedIn Optimizasyonu, Stratejik İş Arama Eğitimi, Mülakat Koçluğu, Motivasyon Mektubu, Portfolyo Hazırlama gibi ilgili hizmetlerimiz ile iş arama sürecinde yanınızdayız. Bu yazı dizimizde ise Kreatif CV Örnekleri ve hizmetimizin öne çıkan özelliklerini siz değerli okuyucularımıza aktaracağız.

Kreatif-CV-Ornekleri-1
CV Örneği 1

İş başvurularında sizi öne çıkaracak CV Örneği mutlaka 6 temel özelliği bir arada bulundurmalıdır. Bu temel özellikler “İçeriğin profesyonel bir dil ile hazırlanması”, “Etkili bir Ön Yazı“, “Görev tanımları optimizasyonu”, “Kişisel markanızı yansıtan bir fotoğraf” ve “Sizi öne çıkaracak önemli başlıkların tam ve eksiksiz olması” ve “ATS Uyumlu bir CV Örneği“dir. Peki Kreatif CV hazırlama süreci nasıl ilerliyor?

  • 1. Adım – Danışmanımız ile Online CV Analizi: Profesyonel bir CV için öncelikli olarak içerik bilgilerinin yukarıda bahsettiğimiz temel özellikleri barındırmalıdır. Bu anlamda birçok aday CV bilgilerini hazırlama sürecinde ciddi sorunlar yaşamaktadır. Bu sebeple tasarım öncesinde cv bilgilerinizi danışmanımız inceler eksik veya geliştirilmesi gereken noktaları tespit eder. Yapacağınız online görüşmede bu eksik ve geliştirilmesi gereken noktalar sizlere aktarılır ve danışmanımızın desteği ile içerik bilgileriniz düzenlenir. Sonrasında ise danışmanımız tasarım seçimi ve fotoğraf seçiminde sizi yönlendirir. Tasarım seçimini öncesinde yapsanız bile danışmanımız ile yapağınız görüşmede değişiklik yapabilirsiniz.
  • 2. Adım – Tasarım Süreci: Danışmanımızın yönlendirmesi ile cv içerik bilgileriniz artık profesyonel bir hal almış olacaktır. Ön yazı, ATS kontrolleri gibi ilgili içerik geliştirme işlemlerinin danışmanımız yönlendirmesi ile tamamlanması sonrasında ekibimiz CV bilgilerinizin tasarım sürecini yürütmektedir. Seçmiş olduğunuz tasarımdaki ilgili görsellerin ve içerik bilgilerinin değişimi ile tüm CV tasarımları sizin için seçilebilir olmaktadır. Tasarım süreci tamamlandıktan sonra ise CV örneği tarafınıza iletilir ve düzenleme-kontrol süreci başlar.
  • 3. Adım – Düzenleme ve Kontrol Süreci: Ön tasarım süreci tamamlandıktan sonra hazırlanan CV bilgileriniz tarafınıza iletilir ve düzenleme var ise güncelleme talepleriniz alınır. İlgili talepleriniz ekip arkadaşlarımız tarafından tamamlandıktan sonra danışmanımıza tekrar iletilir ve son kontroller yapılır. CV bilgileriniz tıpkı bir iş başvurusunda bulunmuşsunuz gibi İnsan Kaynakları gözünden incelenir var ise düzenlemeler yapılarak son hali verilir.
  • 4. Adım – CV’niz Artık Hazır: Gerekli tüm geliştirme ve tasarım işlemleri sonrasında danışmanımızın son kontrolünden geçen CV bilgileriniz son haline getirilir ve tarafınıza pdf formatında teslim edilir. Bu aşamadan sonra CV paketinize göre değişen zaman dilimlerinde ücretiz güncelleme hakkı size tanımlanır. Sonraki süreçte güncelleme taleplerinizi mail olarak iletmeniz yeterli olacaktır.

Şimdi gelin yazı diziminiz ana konusu olan ve mesleklere göre geliştirilen tasarımlarımıza.

Mühendis CV Örnekleri

Mühendislik dallarının fazla olması ve iş gücü piyasasındaki ağırlığını göz önünde bulundurursak ilk inceleme yapacağımız CV örnekleri Mühendislik alanlarında kariyer hedefleyen ve mevcutta iş hayatı içerisinde bulunan adaylar olacaktır. Mühendis adaylarımız için özel hazırlanan CV örnekleri:

Mühendis CV Örneği 5
Mühendis CV Örneği 7
Mühendis CV Örnekleri 8

Mimar, İç Mimar CV Örneği

Mimar, İç Mimar pozisyonlarını hedefleyen ve bu alanda aktif çalışan adaylarımız için özel hazırladığımız cv örneklerini aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca iletmek isteriz ki web sayfamızdaki tüm cv tasarımları örnek olarak hazırlanmıştır. İçerik bilgileri ve kapak fotoğrafları her meslek grubuna göre özelleştirilebilir. Konu ile alakalı daha detaylı bilgi almak için whatsapp iletişim hattımızdan (0553 865 71 92) bizlere ulaşabilirsiniz.

Mimar CV Örnekleri 2

Psikolog CV Örneği – Avukat CV Örneği

Psikolog cv örneği bu meslek grubunda faaliyet gösteren adaylar tarafından sıklıkla araştırılan başlıklar arasında yer almaktadır. Gerek Psikolog ve Avukat mesleklerinin prestijli meslek gruplarında yer alması gerekse bu meslek grubundaki adayların kişisel markalarının her zaman üst seviyelerde olması ihtiyacı CV hazırlama sürecini de kritik bir duruma getirmektedir. Psikolog CV Örneği ve Avukat CV Örneği olarak iki farklı tasarımımız aşağıda inceleyebilirsiniz.

Psikolog CV Örneği

Deneyim Yıllarına Göre CV Paketleri

Yukarıda görmüş olduğunuz CV örnekleri meslek grupları için özel tasarlanmıştır. CV Tasarımlarımız 4 ana deneyim grubuna göre derinleşmektedir. Deneyim yıllarınıza göre CV paketlerimizi incelemek için tıklayınız!

Bu yazı dizimizde Kreatif CV hazırlama sürecini ve CV örneklerini sizler için derledik. İş arama sürecinin başlangıcında doğru ve etkili bir CV hazırlamanın iş arama sürenizi oldukça kısaltacağını unutmayınız. Ayrıca deneyim durumunuza göre derinleştirmeniz gereken CV’nizin sadece iş arama sürecinde hazırlanan bir dosya olduğu yanılgısına kapılmamanızı öneririz. İş hayatının tüm sürprizlerini düşündüğümüzde her an işsizlik sürecine hazırlıklı olmalı, yeni fırsatlar geliştiğinde zaman kaybetmeden başvurularınızı gerçekleştirmelisiniz. Bu sebeple kişisel markanızı ön plana çıkaracak, etkili ve profesyonel içerikler ile hazırlanmış CV bilgilerinizi her an hazır tutlalısınız.

Profesyonel Kariyer Yönetim hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi için 0553 865 71 92 nolu whatsapp iletişim hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version